Bij overlijden dag en nacht bereikbaar

Andre de boer

Na het overlijden van onze kleinzoon Lionel Rick nam ik contact op met Jade Uitvaart. Van de eerste minuut tot de laatste groet was tot in perfectie geregeld. Hiervoor zijn we Jacky en Kitty vreselijk dankbaar. De uitvaart zelf was prachtig ondanks alle verdriet een mooi geheel om op terug te kijken. Wij zouden het niet anders gewild hebben.

Familie De Boer André & Marjolein, Andreas & Michelle, Eduard & Tineke

Doortje Arikan

Lieve Kitty & Jacky, Wij willen jullie heel erg bedanken voor de snelle en betrokken hulp die jullie ons geboden hebben! Heel fijn om al in de avond jullie te mogen spreken. Dankzij jullie is het een heel mooi afscheid geworden. We kijken hier, ondanks het verdriet, met een fijn gevoel op terug. Ook de twee vlinderknuffels voor de kinderen vonden wij heel lief. En het hartje dat bij Thijn ligt. Echt heel mooi, dankjewel! Zulk soort extra dingen blijven bij mensen nog meer hangen als ze er aan terugdenken. Bij ons voelde dit heel fijn.
Nogmaals hartelijk bedankt voor alles.
Liefs, Denniz, Doortje, Siem en Puk

Marcel en Jacqueline van der Kaaij

Kitty en Jacky hebben ons ontzettend goed geholpen bij het regelen van de begrafenis van ons zoontje. Het zijn lieve, warme en professionele begrafenisondernemers. Ze hebben ideeen aangedragen voor de begrafenis, maar lieten de keuzes aan ons. De begrafenis is precies zo verlopen, zoals wij gewild hadden. Daarnaast heeft Jacky prachtige foto's gemaakt van ons zoontje, het sluiten van het mandje en van de begrafenis. Ondanks het verdriet, hebben we er met elkaar een hele mooie herinnering aan. Jacky en Kitty, nogmaals bedankt!

Marcel en Jacqueline van der Kaaij

Chantal Noordermeer

Dank jullie wel voor de goede zorg en het ontzorgen, in een moeilijke tijd. Al vanaf het moment van binnenkomen was er warmte geduld en een goed luisterend oor en kijkend oog welke geen detail ontging. Samen hebben we het gedaan, maar dit was niet mogelijk geweest door jullie professionele en warme hulp.

Chantal Noordermeer

Pascal Beguin

Wij hebben Kitty leren kennen als een vrouw die je echt ontzorgt als je even niet meer weet. Warme, persoonlijke begeleiding. Zeer tevreden hoe alles geregeld wordt. Heel anders als de grote uitvaart organisaties. Een topper met kennis van zaken.

Super bedankt.

Koos en Mary Vorstenbos

Wat een geweldig team. Wij danken Kitty en haar team voor wat zij allemaal voor ons gedaan hebben bij het overlijden van onze zoon. 
Zeker in de moeilijke periode dat hij nog niet in Nederland was, elke dag hield zij ons op de hoogte hoe de zaken er voor stonden. De crematie is op respectvolle wijze verlopen,
vele spraken daar over, ook hoe zij onze kleindochters betrokken bij het afscheid nemen van hun vader. En de kinderen gereedschap gaf om dit verdriet te verwerken. Nogmaals onze dank.
Koos en Mary Vorstenbos.

Dirk en Irma Poleij

Lieve Kitty en Jacky,

Bedankt voor jullie liefde en warmte tijdens de emotionele dagen.

Liefs, Dirk en Irma

Anne van der Linden

Lieve Kitty,

Onzettend bedankt voor alles. Je bent een super persoon hiervoor!!!

Veel liefs Anne

Shakeela Hussain

Bedankt voor jullie perfecte begeleiding.
Kitty Dekkers, je was een enorme steun in het maken van onze keuzes op een persoonlijke en betrokken manier.
Het was perfect en liefdevol verzorgt, dank je wel!